ScanMek fejrede jubilæum med 50 handler
Der blev givet masser af håndslag i løbet af de to messedage hos Scantruck.

Der blev givet håndslag i den helt store stil, da Scantruck fejrede 10 års jubilæum for den årlige maskinmesse ScanMek i hovedafdelingen i Skive.

Scantruck havde formået at samle en række nyheder fra både Komatsu, Manitou og Mustang til jubilæums-udstillingen.

”Jeg mindes ikke at have set og mødt så mange besøgende til en ScanMek-messe tidligere. I løbet af de to messedage blev der udleveret 7060 stegte pølser. Og så blev der givet håndslag på flere end 50 maskinhandler” fortæller salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck i en pressemeddelelse.

”Det er helt tydeligt, at udstillingen har fundet helt fast plads i kalenderen hos mange. Foruden det imponerende salg direkte på ScanMek, følger der helt sikkert levering af måske endnu flere maskiner i kølvandet på messen. Alle mine kolleger i salgsafdelingen fik masser af kontakter til potentielle kunder, som gerne vil have en snak om nye eller brugte maskiner efterfølgende”, siger salgschefen.

Intelligens og hybrid

I forbindelse med ScanMek kørte Scantruck kampagne på Manitou-maskiner med 36 måneders garanti eller 3000 timer, afhængig af hvad der nås først. Det er en kampagne, som Scantruck har forlænget med en uge ud over messen.

Mange besøgende var interesserede i at høre om Komatsus Intelligent Machine Control – IMC – og herunder også maskinstyringssystemerne fra Topcon, som Scantruck nu er forhandler af. 

Komatsus hybrid-gravemaskiner er ved at slå igennem i entreprenørbranchen, skriver ScanMek. ScanMek gav mulighed for at både se og høre om såvel 24-tons hybrid-graveren HB215LC-2 Hybrid som den større HB365LC-3 Hybrid på 37 ton.

En væsentlig del af messen er også udvalget af brugte maskiner af alle typer.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.