Scantruck får ny chef for intelligent maskinstyring

Kommer til afdeling som bl.a. arbejder med 3D-maskinstyring.

Scantruck henter nu Peter Ladegaard fra Sitech Danmark til en stilling som teknisk chef for Scantrucks Topcon- og IMC-afdeling for intelligent maskinstyring.

Ifølge en pressemeddelelse fra Scantruck kommer han bl.a. til at arbejde med Komatsu’s system indenfor 3D-maskinstyring til gravemaskiner og dozere, og dermed i spidsen for Scantrucks eget maskinstyringsteam, der tager sig af montage, kalibrering og support.

I sit tidligere job var Peter Ladegaard servicechef hos Sitech Danmark, hvor han også har arbejdet med måleudstyr og maskinstyring til entreprenørbranchen.

Udover arbejdet som servicechef indenfor området har han bl.a. selv praktisk erfaring som udekørende montør, en uddannelse som klejnsmed og lastvognsmekaniker og uddannelse i lager og logistik samt ledelse med i bagagen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.