Scantruck overtager Manitou og Mustang i Sverige

Tidligere servicechef hos Scantruck i Danmark bliver landechef i Sverige.

Den danske importør af Manitou, Scantruck A/S, er nu også importør og forhandler af teleskoplæsserne i Sverige.

Scantruck har overtaget Manitou Sverige fra den hidtidige importør og forhandler, den norsk baserede virksomhed Liftway, og etableret datterselskabet Scantruck AB.

Også de amerikanske Mustang-minilæssere følger med ind under Scantruck AB.

"Sverige er et stort marked og geografisk også et stort land. Så der venter os en række store, men også spændende udfordringer. Heldigvis har vi helt fra start erfarne folk i spidsen for Scantruck i Sverige. Vores tidligere mangeårige servicechef Anker Lemvig vender tilbage som Scantruck-mand efter en tur omkring Case New Holland og er tiltrådt som landechef for Sverige," fortæller salgschef Henrik Kirketerp-Møller hos Scantruck i en pressemeddelelse.

"Også nogle af de hidtidige medarbejdere hos Liftway flytter med over til Scantruck AB. Den svenske afdeling kommer naturligvis til at arbejde tæt sammen med Scantruck i Danmark. Vi har været importør og forhandler af Manitou siden 1986, og derfor kan Scantruck i Sverige naturligvis trække på masser af erfaring og knowhow tværs over sundet," siger Henrik Kirketerp-Møller.

"Med import og forhandling til hele det svenske marked får vi yderligere styrke over for både Manitou og Mustang. Det vil selvfølgelig blive til fordel såvel for de svenske som for vore mange danske kunder," vurderer Scantruck-salgschefen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.