Scantruck rydder lageret for maskiner og maskinel med net-auktion

Det er blevet trangt med pladsen hos Scantruck, og derfor afholder maskinhandleren nu en stor netauktion med omkring 100 maskiner, grej og tilbehør.

En teleskoplæsser, en gaffeltruck eller en bomlift for en sølle halvtredser.

Helt sådan kommer det formentlig ikke til at gå, men udgangspunktet er i hvert fald et startbud på 50 kroner, når Scantruck sender omkring 100 maskiner, grej og tilbehør under hammeren.

Det sker i en stor netauktion, som slutter mandag den 14. maj klokken 21.

Det skriver Scantruck i en pressemeddelelse.

”Vi har behov for at få ryddet op i lageret af vidt forskellige ting for at skaffe plads til andet. Derfor har vi aftalt med Dansk Maskinbørs, at vi simpelthen sælger ud til de priser, som auktionsgæsterne på nettet nu byder. Det betyder naturligvis, at der er mulighed for at gøre en rigtig god handel, hvis man kan bruge en maskine, en graveskovl, pallegafler eller andet udstyr, som andre måske ikke er interesseret i”, siger salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck.

et hav af maskiner og redskaber

De cirka 100 auktionsnumre omfatter blandt andet seks tons teleskoplæssere, saks- og bomlifte op til 28 meter, 1,5 og 2,5 tons gaffeltruck og vare- og kassevogne.

Også flishuggere, et stort antal grave-/læsseskovle, pallegafler, tilbehør til lifte, samt udstyr i overskud fra Scantrucks egne lagerlokaler, som blandt andet hylder, er med.

Net-auktionen åbner for bud i slutningen af uge 18, og fredag den 11. maj og mandag den 14. maj er der eftersyn med mulighed for at se effekterne hos Scantruck i Skive.

Det er umiddelbart inden, Dansk Maskinbørs lader hammeren falde klokken 21 den 14. maj.

”Begge dage holder vi i øvrigt åbent i vores store brugtcenter, så der også er mulighed for at handle brugte maskiner, der ikke er med på auktionen”, siger salgschef Claus Bjerregaard.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.