Se 7 publikumsmagneter fra Agritechnica - og i marken
Vi viser her syv maskiner frem, som folk stod i kø for at se på årets Agritechnica.

1. John Deere S700-serien:

 

Vi skrev på sensommeren om John Deeres lancering af S700-mejetærsker-serien. Den havde en prominent placering på John Deeres gigantområde af en stand. John Deere kalder selv den nye serie af rotormejetærskere for ”den automatiske” mejetærsker, da mejetærskeren selv foretager justeringer, mens den arbejder. Systemet – og sikkert også omfanget har givet rigtig mange tilskuere til den store mejetærsker.  

Læs vores første introduktion af mejetærskeren.


 

2. New Hollands gastraktor med smartphone-styring

 

New Holland præsenterede tidligere i efteråret en redesignet methan-traktor. Den er også med i Hannover i de her dage. Det specielle er designet af traktorens ydre med nogle sjove vinger på kroppen – og det indre i kabinen, hvor den startes med et tryk på ens smartphone og har mange funktioner, der styres med iPad-lignende instrumenter. Vi fik ikke lov til at starte den, men fristelsen var stor…

Læs vores introduktion til traktoren


 

3. Case IH viste muskler med blødt gear

 

Vi må bare indrømme det. Vi er mange, som tiltrækkes af de helt store maskiner, og det var bl.a. tydeligt på Case IH’s stand, som havde placeret en Case IH Quadtrac 540 cvx helt i centrum, hvor mange gerne ville komme forbi. Det særlige denne gang er, at den store Case IH-traktor er udstyret med trinløs transmission.

Læs vores introduktion til traktoren


 

4. Ropa: Højt hævet over roerne

 

Danmark 11. største nation i Hannover - stærke premierer med på messenMaskiner Torsdag 16. november 2017 · 00:00

En roelæsser er der ikke så mange danske landmænd, som bliver begavet med i deres maskinpark. Der er flere af de her på de sydlige øer – og mange mennesker lagde da også vejen forbi Ropas store Manus læssermaskine. 

Læs vores introduktion til Ropas læssermaskine fra forrige Agritechnica.


 

5. Grimmes kartoffeloptager Ventor 4150

 

Når man vandrer rundt mellem kartoffel- og roeoptagere, så er det bare enorme maskiner. Grimme blev netop klar med deres Ventor forud for Agritechnica, hvor den også blev præmieret med en innovations-sølvmedalje. Tanken har plads til15 ton. Motoren yder 530 hk, og den kan køre mindst 10 km/t. Og så kan den køre dogwalk og dermed få det hele med op til læbælterne.

Læs vores introduktion til Grimme Ventor


 

6. Agcos Ideal-mejetærsker

 

Jo da, vi har set Agcos nye stortærsker mange gange efterhånden. Men den er bare et af de mest spektakulære syn i år på messen, hvor Agco har sat plads af til hele to eksemplarer, så både Fendt og Massey Ferguson stiller med en Ideal-mejetærsker. Da nyheden om mejetærskeren blev breaket for nogle måneder siden blev den præseneteret med et 35 fods skærebord. Den kan dog godt gabe over mere, og stod her på Agritechnica med et 40 fods nyudviklet powerflow skærebord. Ideal kommer i tre modeller, den største med 650 heste.

Læs artikel om Agcos nye supertærsker i LandbrugsAvisen.


 

7. Claas traktor med bælter

 

Under Agritechnica har Claas for første gang vist sin TerraTrac-udgave af den store traktor-serie Axion 900. På traktoren sidder Claas’ egen bælteundervogn, som kendes fra mejetærskerne, men kun på den bagerste aksel. Vi har endnu ikke set den i marken, men fik dette pressefoto inden udstillingen.

Læs vores introduktion til Claas traktor på bælter

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.