Se Agcos stortærsker bide sig ind på de danske marker
Agcos Ideal-mejetærsker kører i disse dage på danske marker for at vise sig frem, inden beslutningerne om indkøb af næste års mejetærsker skal tages.

Agco kalder demoturen for Master Class. Og der er dækket ihærdigt op med sæt af de største Ideal mejetærskere med tilhørende kampagnemateriale og tilskuerbusser i de danske marker for tiden.

Agcos største satsning på mejetærsker-området, som har kostet mere end 1,5 mia. kr. i udviklingskroner, er ude for at vise danske landmænd, at den godt kan bide skeer med især de største maskiner fra bl.a. Claas, New Holland, Case IH og John Deere.

Maskinforretninger, der viser den frem, skal investere en del penge og kræfter på oplæring for at være med på turneren, som går igennem en række lande – og nu er nået til Danmark -  inden maskinerne skal videre til Sverige.

Derfor er det mindre end en håndfuld Agco-forhandlere, som er med på turneen. I nord er det Hjallerup Maskinforretning, som viser maskinen frem netop nu. På Fyn har Heden Maskinforretning sagt goddag og farvel til dem, mens Dansk Maskincenter afslutter deres deltagelse i kampagnen i dag. På Sjælland og sydhavsøerne er det Karl Mertz, som har fået maskinerne forbi i de her dage.  

Maskinforretningens tekniske ekspert Karsten Jespersen er efter et par ture til fabrikken Italien udpeget som demopilot. Under mandagens fremvisning på Skjørringe Gods på Nordfalster var han begejstret for opgaven.

”Det er fantastisk at køre med det nyeste nye”, lyder det fra kabinen, mens en bus med landmænd og andre interesserede ihærdigt følger mejetærskerens fremfærd i marken mandag.

Her i videoen viser han nogle af maskinenes automatiserede features.

Direktør hos Karl Mertz Anders Mikkelsen forventer, at maskinforretningen over tid med maskinen kommer ind til at blande sig i konkurrencen om at levere mejetærskere til de største bedrifter.

”Vi er godt klar over, at det tager lidt tid. Men det ser ud til at være et rigtig, rigtig godt produkt, så vi er fortrøstningsfulde”, siger han til LandbrugsAvisen. 

De tekniske data  om Ideal-mejetærskerne:

 

Læs meget mere om, hvad maskinen kan i artiklerne her:

Agcos nye supertærsker: Så hemmeligt at hel fabrik blev lukket af for besøg

Agcos nye supertærsker: Snyder skråningerne med specielt tilbageløbsplan

Agcos nye supertærsker: Rotor næsten fem meter lang

Agcos nye supertærsker: »Alt inden for bælterne er jeres«

Her er Agcos nye supertærsker med 650 heste

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.