Se de første billeder af ny gylllevognsserie fra Samson

Samson kalder næste skud på stammen for PG II Genesis.

Når næste gyllevognssæson går i gang, så byder Samson sig til med en helt ny generation af PG II-modellerne.

Den nye generation får efternavnet Genesis og udbydes i modeller fra 18 til 35 m2, hvoraf de største modeller tager springet fra to- til treakslede versioner.

Samson understreger, at de nye i høj grad er, at de er bygget til montering med de største lavtryksdæk og nye muligheder for montering af redskaber – hvor Samson har bl.a. også står klar med en ny nedfælder i to mulige længder, TS 8 eller T12, hvor tallet indikerer antal meter for nedfældningsbredden.

Bedre til redskaber

Et af fokuspunkterne ifølge Samson er akselpositioner og vægtfordeling, så der er bedere muligheder i den nye generation til at vælge forskellige nedfældere eller bomme til gyllevognen.

Skånsomme, store dæk

For de to-akslede modeller kan der monteres op til 1.950 mm høje og 800 mm brede dæk, mens de tre-akslede modeller kan monteres med 1.850 mm i højden og samme bredde. Det oplyses, at dæktrykket let reguleres op eller  ned alt efter underlagets beskaffenhed via den automatiske dæktryksregulering. 

Klar med nyt hjultræk

På hjultræk-fronten melder Samson sig også klar med en ny løsning, Samson HPD(Hydraulik Power Drive) som et alternativ til det allerede kendte HWD(Hydraulic Wheel Drive). Begge systemer sørger for hydraulisk kraftoverføring fra traktoren til vognen - og gør det dermed at trække vognen i bakkede eller våde forhold.

Salget af de nye PG II Genesis 18, 20, 28, 31 og 35  meldes allerede i gang til den nye sæson.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.