Se den her: New Holland afslører tanker om fremtidens traktor

Med illustrationen af en traktor med førerhuset placeret forrest viser New Holland nogle af sine ideer til en kommende traktor til vinproducenter.

Den ser ret så speciel ud, og foreløbig er der også kun illustrationer af New Hollands såkaldte Straddle Tractor Concept. Men New Holland afslører dermed nogle af sine tanker for, hvordan en traktor hos fremtidens vingårde kan se ud.

Designet på traktoren er udviklet i samarbejde med Pininfarina, som også har tegnet traktorer for adskillige andre mærker – heriblandt Zetor og Deutz-Fahr. Hjulene er klar til elektrisk drift som en del af New Hollands Clean Leader strategi, oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

”Vores banebrydende Straddle Tractor Concept giver et glimt ind i fremtiden for, hvad vinproducenter kan forvente sig fra New Holland, siger Carlo Lambro, øverste chef for New Holland.

Traktoren har førerhuset placeret forrest på chassiset med plads til at montere forskellige redskaber bagerst. Det er en konstruktion, som er set før, men dog sjældent på en traktor beregnet til vinproducenter.

Det fremgår dog ikke, hvor langt New Holland er med projektet, og om det kan gå hen og blive til virkelighed inden for en overskuelig årrække.

 

 

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.