Se det som skal blive Danmarks mest moderne maskinforretning

Hjallerup Maskinforretning præsenterer i dag deres nye afdeling i Randers med biograf som speciel feature. Vi har været med bag scenen.

Bare 650 kvadratmeter og et værksted, som skal være mere mobilt end stort og imponerende. Til gengæld skal præsentationen af maskinerne sætte nye standarder for en maskinforretning i Hjallerup Maskinforretnings ganske nye afdeling på Nikkelvej i Randers.

Kom med bag scenen under opbygningen af faciliteterne sammen med salgsdirektør Kurt Harbo, der fortæller om konceptet i det, som han mener, skal blive Danmarks mest moderne maskinforretning.

Åbent hus i dag

Videoen med Kurt Harbo er optaget for en måned siden, mens Kurt Harbo og co. var i starten med opbygningen. I dag kan folk se nærmere på forholdene i forretningen og konceptet bag, når der er åbent hus mellem kl. 12 og 21.  

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.