Se hans maskinhus: Det var faktisk billigst at købe den her gyllevogn

I den nye udgave af TraktorTech kan du se et velvoksent maskinhus hos Rene Lund Hansen, Løgstør, hvor der lægges vægt på stor kapacitet og rettidighed.

I denne udgave af TraktorTechs Maskinhuset er vi draget en tur til Løgstør, hvor vi ser nærmere på maskinhuset hos mælkeproducent og nybagt bestyrelsesmedlem hos Arla Foods, Rene Lund Hansen, der bl.a. har en Samson II PG 28 in house.

På Kirstinesminde Landbrug er kapacitet, rettidighed og maskinglæde nøgleord.

»Jeg er da ikke sikker på, at vi har den allerbilligste drift. Sidste år byttede vi vores gamle PG 25 gyllevogn til en PG 28. Da lavede vi med ekstern hjælp et stort regnestykke for at finde ud af, om vi skulle køre videre med den gamle, skulle vi købe en ny eller skulle vi leje til at få kørt gyllen ud. Det var faktisk billigst selv at købe den her nye gyllevogn«, siger han i videoindslaget.

Videoen er produceret af LandbrugsMedierne og sponsoreret af Samson Agrolize.

Læs mere om Maskinhuset i det nye TraktorTech, som du kan bestille på www.landbrugsmedierne.dk/abonnement.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.