Se her: Ekstrem-harven og 100 ton tærskeren er dukket op i Borgeby

De seneste dage er der kørt et hav af maskiner til Borgeby i Sverige.

Gæsterne - heraf forventeligt en masse fra Danmark - kan traditionen tro se en masse af det ypperste fra hylderne fra Skandinaviens maskinfirmaer i onsdag og torsdag i Borgeby.

Vi fangede et lille udvalg af de mange maskiner, da vi inspicerede udstillingsarealet lidt udenfor Malmø tirsdag, mens det sidste blev rigget til.

Der blev finpudset på maskinerne inden "kampstart".

John Deere X9 1000 er flagskibet i John Deeres mejetærskerserie og en af de største nyheder inden for mejetærskere generelt i flere år. Den er også brandet som mejetærskeren, der klarer 100 ton korn i timen.

Tirsdag middag trillede der nye maskiner ind fra Bdr. Holst Sørensen i Ribe - formentlig en god repræsentation af Giant læsseprogrammet, som man også er importør af til det svenske marked.

Danish Agros svenske maskinselskab, Swedish Agro Machinery, har en af udstillingens største stand, hvor man også har nogle små demonstrationsfælter, hvor man kan demonstrere maskinerne i aktion.

På Borgeby er der tradition for, at der er en stor parade med veteraner med særligt fokus på et mærke. Denne gang bliver det Case IH - fra en helt gammel Titan til nyere historiske perler fra 70'erne og 80'erne.

En trend i planteavlen er vækst mekanisk ukrudtsrensning. På Lemken-standen er datterselskabet Stekete på plads - og repræsentanter fra forhandleren fra Mertz står også klar til at forklare mulighederne fra mærket.

Alle pletter på udstillingsarealet er brugt denne gang med fuldbooket af maskinudstillere. Borgeby er også kendt for sine mange mark-parceller.

Väderstad og svenske Lantmännen har nogle af de helt store stande på Borgeby. Väderstad har taget deres største harve med. Den har det passende navn Extreme - og var vanskelig helt af få med i et billede...


Väderstads såmaskiner er også rigt repræsenteret på Borgeby.

Dalbo finder man tæt på Grimmes stand ved den store svenske maskinaktør Söderberg & Haak.

Der er lidt over 420 udstillere med denne gang.


Reservedelsspecialisten Olssons i Ellös har igen denne specialfremstillede Volvo med.

Massey Ferguson har de nyeste modeller fra 7S og 8S-serierne med.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.