Se her: Første billeder af ny Väderstad-harve og det som kan blive fremtidens blockbuster

Väderstad præsenterer nyt grej og deres helt egen farm i Tyskland.

På en flot og klar solskinsmorgen i midten af Tyskland i byen Rennau vest for Magdeburg har Väderstad netop fået deres egen lille forsøgsfarm.

Stedet er også epicenter for dagens præsentationer af de nyeste landvindinger i den svenske redskabsproducents program, som LandbrugsAvisen rapporterer fra.

Väderstad viser bl.a. en helt ny liftophængt såkaldt heavy duty harve frem onsdag. Harven fås i bredder fra 4,25 til 5,25 meter. Vi følger op, når vi har flere oplysninger om harven.

Fremtidens Väderstad såmaskine

For godt et år siden viste Väderstad for første gang det, som de kalder for fremtidens såmaskine. Fidusen med Proceed er, at den kan så en lang række afgrøder med milimeterpræcision. Maskinen er langt fra markedsmoden endnu. Der tales om noget, som minder om et par års udviklingsarbejde endnu. I øjeblikket kører Väderstad markforsøg med maskinen for anden sæson i træk. Der meldes bl.a. stærkere afgrøder og rodbiomasse, selvom der udsås en mindre frømængde. Mere med mindre, som man også gerne vil sige det fra Väderstad.

Egen Farm

Hjemme i Sverige har Väderstad i mange år haft sin egen farm, hvor man kan få afprøvet produkterne og prøvet nogle ting af. Fremover får man altså også sin egen Väderstad demo farm i midten af Tyskland 40 minutters kørsel vest for byen Magdeburg i midten af Tyskland – og ganske få timer fra Danmark. Her kan man også få prøvet udstyr af og lavet nogle forskellige markforsøg med maskinerne.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.