Se her: Krone klar med multivogne på 44 og 52 kubik

Krone er aktuel med en ny serie af multivogne, Krone GX 440 og GX 520.

Den tyske producent Krone er på vej med en ny serie vogne, der byder på flere gennemtænkte løsninger til gavn for både brugerens komfort og til skånsom behandling af afgrøden.

Det står klart efter, at Krone på et stort pressemøde har præsenteret flere nyheder i programmet.

Det er nærmere bestemt vognene Krone GX 440 og Krone GX 520, hvor betegnelserne refererer til vognenes volumen på henholdsvis 44 og 52 kubikmeter.

Ifølge de første oplysninger fra producenten byder vognene på et såkaldt single vange koncept for lavere tyngdepunkt og højere nyttelast, hydraulisk affjedret trækstang, som øger åbningen fortil og reducerer spild, og et stærkt transportbånd forbundet med frontvæggen, som gør den meget skånsom for afgrøden.

Vognene har hydraulisk drevet og fleksibel lastning og aflastning. Lastrummet kan udvides for at øge volumen.

Den forreste væg med sine store vinduer lavet af akrylglas giver føreren en god udsigt ind i lastområdet. Lastrummets sidevægge kan forhøjes med op til 680 mm, og det øger lastrummets volumen med op til 16 kubikmeter.

Krone GX 440 og GX 520 kan leveres med to åbne doseringsvalser. Den store diameter og det roterende arrangement af tænderne sikrer ifølge producenten en jævn fordeling af materialet over hele bredden.

Krone-vognen kan udstyres med lastrumsafdækning, så let gods forbliver på vognen selv ved højere kørehastigheder. Dertil kommer en betjeningsterminal og en fjernbetjening uden for traktorens førerhus. Med den kan vognen også betjenes bekvemt uden for traktorens førerhus. Dette gør det muligt at betjene bagklappen og justere aflæsningshastigheden.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.