Se hvem der har fået flest Agromek Stars

Agromek har nu givet de største nyheder karakterer.

Her får du oversigten om dem, som har fået den fornemmeste hæder, 3 stars. 13 nyheder har nemlig fået den fornemmeste hæder ud af i alt 128 produktnyheder.


Skiold Digital

Skiold er tildelt tre stjerner med Skiold Digital. Det er en løsning, som integrerer styresystemerne, men også management systemer i én og samme platform.


Skov AS

Skovs DA 1200 er et flueværn, der monteres foran luftindtaget og reducerer risikoen for smitte i stalden.


Euromaster Danmark A/S

Michelin EvoBib-dækket har en teknologi, der gør, at dækket kan ændre form og profil afhængigt af dækkets lufttryk. Ved meget lavt dæktryk øges kontaktfladen mod underlaget, så pakningen af jorden mindskes samtidig med, at trækkraften øges, mens dækket ved højere dæktryk ændrer sig, så kun midten af mønsterbanen har kontakt med vejen. Det skal give en komfortabel, vibrationsfri kørsel, der skal spare brændstof og større sikkerhed.


Danfoil A/S

Danfoils AirHammer hører blandt de sprøjter i verden med største kapacitet med 300 hektar på en fyldning. Sprøjten fås i bombredder op til 36m.


Western DK A/S

Western vognen har fået tre stjerner for et nyt konstruktionsprincip indenfor fastsurring af fx halm. Fastspændingsmetoden fylder ikke i siden, hvilket kan udgøre et problem for visse andre halmvogne, der overstiger lovlig bredde på offentlig vej.


VengSystem A/S

VengSystems VE118 ammmoniakmålemetode er et system til løbende dokumentation af ammoniakemissionen fra et staldanlæg. VE118 systemet kan med én enhed måle emissionen i tre forskellige stalde, eksempelvis et antal farestalde, en løbestald og en drægtighedsstald.

Centralenheden forbindes med én eller flere målevingeinterfaces, der opsamler kubikmeter luft fra målevingen.


Yding Smedie A/S

Yding Smedies MSR OptiWeeder er verdens første mekaniske ukrudtsrenser til kartofler med en kamfølgende styreenhed, Agro Steering System. Med systemet undgår maskinføreren at styre manuelt og et opstyringshjul styrer renseelementet ned over kammen, så der kan renses helt tæt på afgrøden fra alle sider.


GEA Farm Technologies Mullerup A/S

GEA DairyMilk M6850 giver realtidsmåling af celletal, så du tidligt kan påvise mastitis i hver enkelt mælkekirtel. DairyMilk M6850 sensoren registrerer nemlig antallet af celler i hver enkelt mælkekirtel under den løbene malkeproces, så de inficerede kirtler kan identificeres med det samme


Staldmæglerne A/S

Aquaclim latex-/vandmadras til køer består af en 3,5 cm. latex underlag med en 4 mm. topdug med vandlommer. I topdugen er der et integreret lukke kanalsystem. Vandet cirkulerer via en temperaturregulering gennem en varmeveksler, så overskudsvarmen kan trækkes ud af madrasserne og derved køle dyrene.


Agro Intelligence

CloverCam er et kamerasystem, der kortlægger kløver-græs forholdet i kløvergræsmarken. CloverCam, monteret typisk på en skårlægger og styres af en app, som danner et præcist markkort hver gang marken overkøres. Forholdstallet mellem kløver og græs sendes automatisk til en online database, imens man kører i marken. Resultatet indlæses efterfølgende i et markstyringsprogram, eks. MarkOnline, hvor tildelingen af N på marken kan optimeres.


Danish Agro Machinery A/S

Jaguar finsnitteren har fabriksmonteret Terra Trac bælteundervogn med hydropneumatisk affjedret undervogn. Den har foragerudstyr, som nedsætter bælternes kontaktflade i forageren og skåner dermed græsbunden. Det sker ved at forreste hjul på bælterne løftes i forageren, så afgrøden skades mindre ved vending. Terra Trac bælteundervogn har en opbygning, med en fuldt affjedret bælteundervogn ved hastigheder op til 40 km/t. Kan kombineres med dæktryksregulering på bagaksel.
 

Assentoft Silo

Assentoft præsenterer på Agromek et biologisk rensning af overskudsgylle. Det er nyt, at man anvender de samme biologiske processer, som man gør i rensningsanlæg. Processen er styret og nedskaleret til at kunne være i en container.

Derudover har Assentoft Silo også fået tre stjerner for en såkaldt N-steamer, der øger gasudbyttet af biomasse.

Læs mere om alle nyhederne på agromek.dk.

Emneord agromek

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.