Se lige dette traktor-hack

Når eksperterne får fat i traktorerne, inden de kører i skoven, så bliver der brugt gode tricks.

Er der nogen, som har forstand på at rykke tingene i rigtig retning til tusindvis af arbejdsdage i skoven, så er et godt bud Valtec i Kolding. Årligt sendes ti nye traktorer afsted fra den TBS-ejede maskinforretning til tjeneste i skoven.

Selvom Valtra generelt har et ry for at være en skov-traktor, så sker der naturligvis ting og sager, inden de skal videre. Nogle af ombygningerne koster mange, mange arbejdstimer og er specieltlavet til kunderne. Et enkelt greb, som ifølge sælger Johannes Petersen er blevet populært, er et "hack" af Valtra-terminalen, hvor SmartTouch styres, så det flyttes en anelse, så det ikke kommer i vejen og sidder bedre for et specielsegment af traktorkøberne.

 

 

I en normal landbrugsversion af en nyere Valtra, så sidder den i forlængelsen af armlænet. Men på skovmodellerne får mange flyttet dem ud i siden, så det sidder mere behændigt i forhold til det vendbare førersæde.


Her den normale placering af terminalen.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.