Se sidste afsnit af Piloterne: Nye maskinproblemer og sårekorder

Tredje og sidste afsnit af mini-serien ’Piloterne’ med tre traktorpiloter og deres glæde ved traktorerne og maskinerne, kan du følge her.

Så er vi fremme ved finalen.

Piloterne skal endelig lægge årets katastrofale høst bag sig. 

Og Piloterne, som vi indtil nu har mødt i to afsnit er:

  • Gustav, fremtidens landmand på vej til at overtage gården.
  • Hans Jørgen, mekanikeren som blev erfaren frø-producent.
  • Peter, mælkeproducenten som hellere vil køre traktor.

Vi starter kl. 6 morgen i Sommersted hos Peter. Det er tid til at fodre 280 Jersey-køer. Hos Peter mangler der to slæt i år. 

Som i første afsnit opstår der et problem med en af Valtra-traktorerne.

Ovre på Langeland har Gustav også maskinelle problemer. Den 11-årige gamle MF 7495 Dyna med 10.000 timer på tælleren skal repareres. Hydraulikken driller og Thomas fra Heden Maskinforretning må tilkaldes.

Hos Hans Jørgen har der måttet tages en tung beslutning. Rajgræsetableringen måtte droppes. Det blev for tyndt i tørken.

Til gengæld går såningen perfekt. Vi følger Hans Jørgen, når han finder den rette sådybde, og fortæller om hans rekord i antal hektar tilsået på et døgn fra 2017.

Se meget mere om, hvordan piloterne løser problemerne, omfanget af Hans Jørgen’s rekord og selvfølgelig hele afslutningen på serien.  

Se afsnit 1 af Piloterne her

Se afsnit 2 af Piloterne her 

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.