Sektionskontrol kan du da købe til på computeren

Grimme vil nu teste pay pr. use af, så maskinerne bliver udstyret med funktioner, som så kan vælges til og fra.

Måske vil man prøve sektionskontrol af, men ikke betale hele udstyrets pris.

Grimme vil nu gå ud og tilbyde en mellemløsning, hvor maskinen er klar til at yde eksempelvis sektionskontrol, og så kan brugeren betale en årlig afgift.

”I stedet for at skulle betale den fulde pris, så kan man vælge at prøve det af for en mindre årsafgift. Er man så glad for det, så kan man få trukket årsafgiften af”, fortæller leder af Grimmes marketing, tyskeren Jürgen Feld til LandbrugsAvisen.

Et eksempel på en løsning er sektionskontrol på en Grimme såmaskine. Og det er netop den mulighed, som Grimme vil vise frem for første gang på Agritechnica i november på en Matrix såmaskine.

”Vores tanke er, at kunden i stedet for at skulle tage hele pakken, så kan han selv bestemme. For os er det så bare at aktivere softwaren ligesom man kender det med andre licenser”, siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.