Selvkørende Hardi med mere i tanken
Op til årets Agritechnica har Hardi opdateret den selvkørende Hardi Alpha på væsentlige punkter.

Mere komfort, et større udvalg af bomme og mere i tanken er nogle af de forbedringer, som Hardi har udført på de selvkørende Hardi Alpha evo EcoDrive op til Agritechnica i november. Alpha evo kommer som standard med Tier 5 motor og kategori 4 kabine.

De nye tanke på Alpha’en fås som 4200 og 5100 - men trods betegnelsen med et nettoindhold på henholdsvis 4.500 og 5.400 liter. Rentvandstanken har nu et indhold på 600 liter, og også brændstoftanken er blevet større med nu 400 liter.

Se de danske maskiner der var med i kampen om international topprisMaskiner Fredag 27. september 2019 · 06:50

Alpha’en kommer med et bredt udvalg af bomme, såsom Twin Force og Delta Force bomme. Der er nu muligheder fra 24 til 39 meter.

Ny er også en særlig kabineaffjedring, som følger med, hvis man har bestilt sin Alpha med FloatRide, det vil sige luftaffjedring til forskel fra standardversionernes spiralfjedre. FloatRide giver mere bomstabilitet og opretholder balancen ved stærke hældninger, ligesom chassisets højde opretholdes uanset tankvolumen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.