Selvkørende sprøjter - det er bare noget vi lejer
TBS tilbyder kunderne at leje en selvkørende Fendt Rogator til en fast pris pr. hektar i år.

Mange maskinstationer og større gårde overvejer at udskifte den gamle trailersprøjte til en selvkørende sprøjte, men tøver med at tage springet, for hvad nu hvis den nye teknologi ikke passer til driften eller temperamentet? Nu tilbyder TBS tvivlerne at leje en sprøjte til 2019-sæsonen til en fast hektarpris, så de kan afprøve mulighederne under hjemlige forhold, før de beslutter sig.

»Vi har et pænt nysalg af de nye Fendt Rogator sprøjter til både nye og eksisterende kunder. For den sidste gruppes vedkommende er der tale om byttehandler, for nogle af dem har kørt med selvkørende sprøjter i mange år allerede. Og det er disse indbyttede Challenger Rogator, vi nu har mulighed for at leje ud«, fortæller salgschef Jens Hansen, TBS.

Han håber, at kunderne ender med at købe sprøjterne, når de har oplevet fordelene ved den store kapacitet, så man kan sprøjte alle marker på det optimale tidspunkt, eller f.eks. har fået glæde af at udbringe flydende gødning og mikronæringsstoffer med høj præcision. Samtidigt understreger han, at der ikke er købetvang. Kunderne binder sig kun til 2019 og et vist antal hektar, derefter står det dem helt frit at levere maskinen tilbage ved sæsonens afslutning. Lejen vil typisk ligge omkring 37 kr. pr. ha.

Udlejningssprøjterne er ikke forældede modeller

»Nej, de brugte Challenger Rogator-sprøjter er på et højt teknisk niveau. Topmodellen Challenger Rogator RG 655D med komplet dansk udstyrspakke er f.eks. på listen over udlejningsmaskiner«, siger Jens Hansen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.