Semler Agro får nyt hovedkontor på Sjælland

Semler Agro flytter ind i Helms TMT-Centrets nuværende bygninger i 2022, når Helms samtidig åbner nyt domicil lige ved siden af. Semler Agros nye sjællandske Center Øst skal styrke virksomheden på Sjælland.

Semler Agros sjællandske flagskibsforretning flytter næste år fra Næstved til Ringsted. Det sker blandt andet for at styrke Semler Agros sjællandske tilstedeværelse. Semler Agro rykker ind i de lokaler, som Helms TMT-Centret flytter ud af, og de to virksomheder bliver naboer ud til motorvejen.

I februar 2021 kunne Semler Agro løfte sløret for opkøbet af deres første flagskibsforretning, da de overtog ejerskabet af deres forretning i Brønderslev.

Nu fortsætter Semler Agro med et nyt opkøb, når maskinhandlen rykker deres flagskibsforretning i Østdanmark til Ringsted. Det bliver den iøjnefaldende ejendom Kærup Parkvej 17 ved E20 motorvejen i Ringsted, og som i dag drives af Helms-TMT Centret, der til gengæld flytter ind på nabogrunden, når Semler Agro overtager stedet med indflytning i løbet af 2022.

”Ringsted udvikler sig til et centrum og logistisk knudepunkt for landbruget, og det er dermed den bedste beliggenhed på Sjælland for os”, siger Morten Buus, adm. direktør i Semler Agro i en pressemeddelelse.

Ejendommen i Ringsted skal huse Semler Agros nye Center Øst, der er et led af maskinforretningens større logistikstrategi om at blive mere centralt forankret i dansk landbrug. Med etableringen af Center Øst i Ringsted, fuldender Semler Agro deres geografiske strategi og dækning af Sjælland, der inkluderer Falster og Lolland. 

”Med den centrale placering vi får ved Center Øst, som inkluderer reservedelslager samt de mange rullende værksteder, kan vi på rigtig kort tid komme ud i alle kroge af Sjælland og øerne,” siger Morten Buus.

Flytningen af Semlers sjællandske hovedcenter betyder samtidig, at maskinforhandlerens Næstved-afdeling lukker. Personalet fra Næstved-fillianen rykker med til Ringsted under ledelse af Jesper Ulrik Skallergård, der sidste år tiltrådte som afdelingsleder.

Semler Agro flytter ind i deres nye sjællandske hovedcenter tidligst 1. juni 2022. Op til indflytning vil ejendommen være under ombygning, hvor der bl.a. tilbygges ekstra værkstedskapacitet samt en større koldhal til opbevaring af maskiner. I Center Øst vil de fire mærker, John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky være klar til både salg og eftermarked.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.