Semler Agro: "Vi kunne have gået i plus næste år"
Semler Agro har sagt farvel til fire medarbejdere ud fra en forventning om lavere salg på grund af corona-krisen.

Semler Agro har stadig sit første overskud til gode, og selv om det seneste underskud på 12.7 mio. kr. er en væsentlig forbedring i forhold til året før, skulle tallene gerne gå fra røde til sorte. Men hvornår det sker, vil adm. direktør for Semler Agro, Morten Buus ikke give noget helt konkret bud på.

"Men hvis du havde spurgt mig for en måneds tid siden inden corona-krisen, så ville jeg have sagt, at vi ville få overskud i 2021. Men lige nu er alt meget usikkert, så vi ved ikke, hvor det lander henne. Men det er også en usædvanlig situation, idet landbruget ikke synes nær så hårdt ramt som så mange andre brancher, i hvert fald ikke indtil videre", siger Morten Buus.

"Men vi må faktisk sige, at vores salg i marts har været rigtig fint. Nu er vi spændte på, hvordan april ender", siger Morten Buus, der erkender, at man er inde i en spareøvelse, som helt aktuelt har betydet, at man har måttet afskedige, fire mand, nemlig tre sælgere og en produktspecialist.

Semler Agro efter millionunderskud: Acceptabelt i vores første normale driftsårMaskiner 6. april · 09:42

»Det er sket på baggrund af en forventet ordrenedgang. Det er rigtig ærgeligt for dem, det er gået ud over, men vi må sige, at det jo er en lille justering, når tiden er, som den er lige nu«, siger Morten Buus

Semler Agro inklusive Herborg Smede- & Maskinforretning beskæftiger i dag ca. 250 medarbejdere, som arbejder ud fra 14 værksteder inklusive underforhandler på Bornholm, og med en større flåde af udekørende serviceteknikere. Semler Agro er eneforhandler af John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky i Danmark.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.