Semler-mærke køber hovedparten af harveproducent

Ejerne af Sulky ejer fremover hovedparten af italiensk redskabsproducent.

Herhjemme forbinder man først og fremmest Sulky, som et af de redskabsmærker, der er med i salgsmapppen hos sælgerne hos Semler Agro.

Ejerne bag Sulky hedder Burel Group. De har netop konsolideret fødekæden af rotorharver til brandet Sulky. Den italienske redskabsproducent Frandent har igennem mange år leveret harverne til Sulky. Partnerskabet udvides nu med handlen, hvor franskmændene nu også kommer til at sidde med hovedparten af aktierne i selskabet, inden man senest i 2025 overtager resten af ejerskabet fra stifteren og direktøren Ezio Bruno, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Burel Group og Sulky er med tre produktionsfacilieter i Frankrig og plus 250 ansatte en mellemstor fabrikant af landbrugsmaskiner om end en noget mindre spiller i forhold til producenter som Väderstad, Krone, Amazone, Horsch og Krone.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.