Semler-profil skifter tilbage til CNH

Semlers hidtidige salgsdirektør er netop startet hos CNH’s nordiske organisation.

Da Semler gik ind i landbrugsmaskinerne fik de en erfaren profil i landbrugsmaskinbranchen med på holdet.

Fremover bliver Semler Agro dog uden Lars Frederik Henningsen, som skifter tilbage til CNH, hvor han tidligere har arbejdet for Case IH i Norden og Baltikum.

Fredag 1. oktober blev han vist rundt på sin nye arbejdsplads, og i løbet af dagen har han opdateret sin LinkedIn-profil, som tidligere på dagen havde jobbet som salgsdirektør hos John Deere-importøren Semler Agro øverst.

I dag er det så jobbet som Marketing Manager Nordic and Baltic det gælder med New Holland som det nye brand.   

”Jeg ser frem til at større vores kunder og arbejde med kollegaer om at forstørre New Hollands fodaftryk i regionen. Det er en stor fornøjelse for mig at blive budt velkommen tilbage til CNH-familien”, lyder det bl.a. i opdateringen.

Lars Frederik Henningsen nåede at arbejde med John Deere i ca. ti år med stillinger hos både den tidligere John Deere-importør Nellemann, John Deere’s egen organisation i Malmø og senest hos den nuværende John Deere-distributør i Danmark, Semler Agro.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.