Semler skaber reservedels-center i Syddanmark
Vejrup bliver fra 1. januar det ny regionale epicenter for Semler Agro i Sydjylland og Fyn.

Semler Agro i Vejrup - lige op ad motorvejen E20, tæt ved Holsted - bliver reservedelscenter for Semler Agro i Syddanmark - altså Sydjylland og Fyn - 1. januar.

Det skriver maskinforretningen i en pressemeddelelse.

Det kommer ikke som overraskelse - allerede i april blev det meldt ud, at Vejrup var udset som regionalt center, men nu er datoen meldt ud.

Den store John Deere-forhandler har tidligere meddelt, at de ønsker at skabe regionale 'epicentre' for reservedele. Et større lager vil have flere reservedele tilgængelige, ligesom Semler går efter besparelser på stordrift.

Vejrup-afdelingen bliver derfor epicenter i Syddanmark fra 1. januar. Derimod lukkes reservedels-afdelingen i Bredebro i Sønderjylland, mellem Tønder og Ribe.

Tidligere på året samlede Semler Agro deres reservedels-forretning for Østdanmark i Næstved.

"Vi har haft stor succes med oprettelsen af epicentret i Næstved, og de gode erfaringer for Østdanmark overfører vi nu til Vejrup", forklarer Morten Buus, direktør i Semler Agro, i en pressemeddelelse.

Det nye epicenter i Vejrup får udvidet åbningstiderne for reservedele til at være fra 7 til 17, ligesom der er weekendåbent under høsten.

Alle dele og aktiviteter fra Bredebros reservedelslager flyttes i løbet af december, således at det nye epicenter for reservedele åbner i Vejrup 1. januar 2018.

Semler Agro har tidligere meldt, at de også er i gang med at skabe et regionalt center i Nordjylland, men lokationen er endnu ikke meldt ud.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.