Semler: Vi har haft arbejde til 30 mand mere

Værkstederne har været spændt til bristepunktet i længere periode.

Montørerne hos Semler Agro og Herborg Maskinforretning har haft susende travlt i de seneste måneder, og de stigende mængder opgaver ser i øjeblikket ikke ud til at stoppe.

Sådan lyder det fra driftsdirektør Morten Krusborg, da LandbrugsAvisen hører til aktiviteten hos landets John Deere og Väderstad-forhandler.

”Vi har rigtig travlt – også mere end vi plejer. Jeg har en fornemmelse af, at markedet er positivt stemt. Vi er gået efter mere, og det har vi også fået. Nu skal vi holde kadencen”, siger han.

Udviklingen hos Semler Agro følger en generel trend i branchen, hvor der meldes om ekstra aktivitet på værkstederne rundt omkring i landet.

Morten Krusborg fortæller, at arbejdsmængderne har været store for personalet – og at der derfor er brug for flere hænder.

”Vi skulle lige vurdere med det her corona, hvordan skibet skulle vende. Men det har ikke haft nogen effekt på os. Vi har da haft arbejde til 30 mand mere”, siger han og sender en cadeau til mandskabet.

”Jeg må bare sige, at jeg er stolt over den indsats folkene ude i spidsen har lagt. Der er virkelig blevet knoklet og lagt nogle timer”, siger han og varsler flere kolleger hos Semler i den kommende tid.

”Hvor mange ekstra folk vi tager ind, det tager vi lidt hen ad vejen. Vi vil ikke tage for mange ind, og så ikke have ressourcerne til at rumme at uddanne dem til opgaverne”, siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.