Sidste chance for at melde sig til Danmarks bedste lærling
Mange har allerede meldt sig til at deltage i konkurrencen om at blive Danmarks bedste landbrugsmaskinmekaniker-lærling.

Der har allerede meldt sig et større felt end sædvanligt til kapløbet om at blive Danmarks Bedste Lærling 2017.

Men hvis du er ved at uddanne dig til landbrugsmaskinmekaniker, så kan nå det endnu. Fristen udløber nemlig først på lørdag 30. september.

Tilmeldingen sker via Erhversskolerne i Aars hjemmeside.

Blandt de tilmeldte lærlinge bliver der udvalgt fire finalister på baggrund af en test, som de udfylder under tilmeldingen.

Sædvanen tro foregår konkurrencen på Erhvervsskolerne Aars, hvor fagets lærlinge også går på skole, når de ikke er ude hos deres praktiksteder hos landets maskinforhandlere.

Finale i Aars

Det er i øvrigt 2. og 3. november, at finalisterne kommer til at dyste. Her skal de igennem en række ukendte opgaver indenfor faget, hvor der gives point undervejs, hvorefter den finalist med højest score på tværs af opgaverne bliver den samlede vinder.

Kandidater kan både indstille sig selv eller af mester. Kravet for at deltage er, at deltagere ikke er fyldt 24 år på konkurrencedagene og minimum har overstået 3. hovedforløb på uddannelsen. Svendeprøven må gerne være bestået, men kandidater må endnu ikke være udlært, når de står og skal konkurrere i Aars.

Bag DBL 2017 står Dansk Maskinhandlerforening, Dansk Metal, LandbrugsMedierne og Erhvervsskolerne Aars.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.