Sjørup får Bosch på programmet
Sjørup Group har indledt et samarbejde med Robert Bosch, som blandt andet er en af de førende producenter af diesel indsprøjtningssystemer.

Sjørup Group A/S mellem Viborg og Holstebro og Robert Bosch GmbH har indgået en samarbejdsaftale om distribution til eftermarkedet indenfor det såkaldte off-highway segment. Sjørup Group kan nu officielt kalde sig for Robert Bosch Sales Partner.

»Med samarbejdet mellem Robert Bosch og Sjørup Group vil der være en effektiv forsyningskæde fra producenten til værkstedet. Både i tekniske spørgsmål og med vores lager placeret i Danmarks midte, kan vi levere de korrekte dele på meget kort tid«, siger Michael K. Jensen, produktchef hos Sjørup Group i en pressemeddelelse.

På lageret i Sjørup vil man allerede nu finde et omfattende udvalg af Bosch produkter til landbrugs- og entreprenør maskiner, blandt andet indsprøjtningspumper, indsprøjtningsdyser, ventiler, sensorer, DNOX Supply moduler og doseringsmoduler til Adblue.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.