Skal du have en traktor med CarPlay?

Nye oplysninger om ny John Deere 8R-serie.

John Deere præsenterer om kort tid sin nye John Deere 8R-serie. I takt med at Agritechnica nærmer sig så kommer der mere og mere nyt ud om nyhederne, selvom de ikke er officielt lanceret endnu.

For nylig havde John Deere samlet en større gruppe salgsfolk fra hele Europa for at se nærmere på nyhederne.

Den danske forhandler Herborg Smede & Maskinforretning havde også sendt sine folk, og på deres Facebook-side beretter de bl.a. om en ny 8R, hvor der kan leveres et sæde med aircon samt massage, langt mere LED-lys end tidligere, surround sound, Apple CarPlay blandt andet.

På forhandlerens Facebook-side kan du se mere.  

Martin Kongsgaard fra Herborg var en af deltagerne på turen. Han beretter også om stort fokus på elektrificering og automatisering hos John Deere.

De første billeder af en ny eldrevet koncepttraktor fra John Deere, som også blev vist frem, har iøvrigt vakt stor opsigt rundt omkring. Ifølge maskinhandleren fra Herborg er det dog stadig sparsomt, hvad John Deeres sælgerstyrke blev fortalt om den model. Mon ikke vi hører mere på Agritechnica i næste måned... 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.