Skjern Maskinforretning opkøber naboforretning sydpå
Fra 1. januar er Sakskær Maskiner og syv ansatte en del af New Holland-forhandleren Skjern Maskinforretning. Ejerne følger også med.

Skjern Maskinforretning bliver fra nytår 31 mand, når Sakskær Maskiner bliver en del af forretningen. Med opkøbet følger syv medarbejdere, der er vant til at servicere New Holland-produkter, hvilket er en af grundene til opkøbet, forklarer indehaver Kaj Pedersen, Skjern Maskinforretning

”Den store grund er da, at Flemming og Inga Albæk og Claus Madsen var interesseret i at overdrage og styrke servicen. Vi brænder for de samme ting i dagligdagen og med Sakskærs montører, der arbejder med de samme produkter, ser jeg det også som et stort plus i opkøbet og samarbejdet”, siger han til LandbrugsAvisen Maskiner og forklarer, at udover at Sakskær Maskiner skifter navn til Skjern Maskinforretning, så vil kunderne ikke opleve den store forandring.

”En af grundideerne er, at kunderne ikke får længere, og at de stadig har deres kendte ansigter at handle og blive serviceret af”.

Er det en naturlig udvikling, at I vokser?

”Ja, det er naturligt at vækste. Der skal en vis volumen til for at vores ansatte får den nødvendige erfaring til at servicere et produkt. Samtidig er det nemmere at opretholde et større lager osv.”

Vil det være naturligt, at I vokser videre i de kommende år?

”Lige nu var det her naturligt, men der er ikke noget på tegnebrættet. Man skal også kunne følge med og få sat orden på tingene. Men ingen ved, hvad der sker i fremtiden. De sidste 18 måneder er der sket meget i branchen. Men nu vil vi koncentrere os om det her, fordi det er det vi tror på. Nu har vi lige nogle dage til at få kørt det i stilling frem til 1. januar”.

Sakskær-ejer bliver som daglig leder

Flemming Albæk fortsætter efter nytår som daglig leder og sælger i afdelingen i Sakskær. Den anden nuværende ejer, Claus Madsen, fortsætter samtidig som montør med speciale i traktorer og skal være med til at styrke og udvikle serviceniveauet i Sakskær i samarbejde med det eksisterende team i Skjern.

Faktaboks

Skjern Maskinforretning

Sælger hos Tobico Kaj D. Pedersen købte, sammen med J. Hundahl, forretningen af Jan Tobiasen d. 1. november 2014.

Forretningen drives videre fra samme adresse, men under navnet Skjern Maskinforretning A/S. Har i dag 24 ansatte.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.