Skove bliver synlige på Agromek
Skoventreprenører får debut på Agromek.

Agromek får i år også et islæt af skovbrug. Dansk Skoventreprenør Forening indgår som specialiseret brancheforening i Danske Maskinstationer og Entreprenører, DM&E, og er med på Agromek 2014, i hal C på stand 2604.

På standen demonstreres de forskellige ydelser, som DM&E har til sine medlemsvirksomheder på både det faglige og det ledelsesmæssige plan.

På standen kan den enkelte skovejer også få hjælp til at finde skoventreprenører, som kan løse de forskelligartede arbejdsopgaver, der er i deres skov eller juletræsproduktion.

Dansk Skoventreprenør Forening kan netop i år fejre sit 25 års jubilæum, Skoventreprenørerne udbyder i dag en bred vifte af specialiserede ydelser fra maskinel skovning og flishugning til anlægs- og driftsopgaver. Men også manuelle opgaver inden for træpleje og specialskovning. Større virksomheder, der dækker hele spekteret, og mindre specialiserede virksomheder, der via samarbejde også løser totalentrepriser.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.