Skyder nye knækkere ud fra russisk traktorfabrik

Kirovets klar med to nye modeller på 300 og 400 hk.

Den russiske traktorproducent Kirovsky Zavod, der producerer de kendte Kirovets traktorer, er nu klar med en et par nye modeller.

Ifølge den britiske udgave af Profi hedder de to nye modeller K-730 og 740. Den mindste yder 300 hk via sin Yamz motor. Storebror yder 400 hk med en Mercedes motor. I pipelinen ventes også en K-743 med 435 hk.

Som avisen formulerer det, er det sparsomt med oplysningerne på nuværende tidspunkt. Men Kirovets skulle have forbedret komforten, så der er en større kabine med mindre støj end tidligere.

Derudover kan man på Kirovets hjemmeside – på russisk – læse, at traktoren har fået et nyt køresystem, der hjælper føreren med en række indstillinger.    

Russerne skulle også være klar med automatisk transmission og mulighed for at udstyre den med større dæktyper.

Traktorerne produceres på fabrikken i Skt. Petersborg. Her er Kirovsky Zavod med over 6.000 ansatte i øvrigt en af regionens større arbejdsgivere.

En række af Ruslands og Skt. Petersborgs spidser var i øvrigt med, da traktormodellerne blev præsenteret midt i juli.

Ifølge LandbrugsAvisens oplysninger er der i øjeblikket ikke indregistreret nogen Kirovets traktorer i Danmark, men vi har tidligere skrevet om landmænd, som har haft traktormærket i Danmark.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.