Slovenske SIP lytter til de danske kunder

Hos WekoAgro Machinery har man, i samarbejde med SIP, kørt test på en 10,2 meter skårlægger monteret med både crimper og bånd. I dag er den en del af produktporteføljen og udsolgt for i år.

De store maskinproducenter lytter ofte til danske brugere under udviklingen af nye maskiner, som ofte får slidt den første maling af i dansk muld, når de testes i Danmark.

Det gælder også den slovenske producent af græsmaskiner, SIP, som er ved at få tag i det danske marked. Som eneforhandler af SIP i Danmark ser WekoAgro Machinery i Hoven det som en stor fordel og en afgørende faktor for samarbejdet, at den slovenske producent er lydhør over for deres kunders behov. 

- SIP lytter til os og vores kunder. Vi fortalte dem for eksempel om vores behov for en butterfly skårlægger-løsning med crimper og bånd - og det tog de til sig med det samme. Siden har vi kørt test på en 10,2 meter skårlægger monteret med både crimper og bånd, og nu er den en del af produktporteføljen og melder allerede udsolgt for i år, lyder det i en pressemeddelelse fra John Kristensen, der er produktspecialist for SIP græsmaskiner hos WekoAgro Machinery. 

SIP maskiner er blandt andet blevet testet og siden købt af Skamstrup Maskinstation.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.