Snart op på 18 styk: Stort hop for stor selvkørende gyllemaskine i Danmark

Hollandske Vervaet producerer i øjeblikket en god del af årets totalproduktion til danske maskinstationer.

Valtecs servicefolk bag de store selvkørende gyllemaskiner Vervaet får en række nye babyer i deres portefølje til den kommende sæson.

I øjeblikket står de på produktionslinjen på den hollandske fabrik med navnene 37, 38, 39, 40 og 41 og med et DK foran.

Sælger Steen Lerche Hansen, der igennem tre år har opdyrket markedet for Vervaet i Danmark via sit arbejde hos TBS-ejede Valtec, får dermed øget antallet af Vervaet gyllemaskiner til i alt 18 styk til ny sæson efter et år, hvor danske bestillinger har taget hver tiende produktionsplads på fabrikken i Holland.

”Det har været rigtig sjovt. Der er stadig efterspørgsel på en, hvor vi arbejder seriøst med tingene”, siger han til landrugsavisen.dk.

Selvkørende gyllemaskiner er i sagens natur en rigtig maskinstationsmaskine – og med en pris omkring de fire mio. kr. for topmodellen med femhjulstræk, specialbygget kran til danske forhold og fuld gps-udstyr er det ikke en maskine, som har mange potentielle købere. Omvendt er der heller ikke mange ledige, nye maskiner for de professionelle maskinstationer, som er i markedet efter stort, effektivt gylleudstyr.

”Vi har en mulighed på en ny maskine, fordi der er kommet en annulering på en ordre i Frankrig. Omvendt er der sælgere i hele Europa, og det er først til mølle. Jeg har lavet en byttehandel, hvor jeg har fået en lettere brugt maskine ind, som jeg har stående. Det er en mulighed, hvis man vil i gang for en billigere penge”, siger han og tilføjer, at Valtec også har en demomaskine klar, der skal rundt til potentielle kunder i den kommende gyllesæson.    

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.