Snilde maskiner: Ny minigraver på det danske marked er blot 72 cm bred

Franske mini-entreprenørmaskiner har brede anvendelsesmuligheder på det danske marked.

Chargeur Plus hedder en serie af fransk-producerede minigravere, -læssere og -dumpere, der nu introduceres på det danske marked. De har mange evner, kan komme til på trange steder og kan transporteres på en almindelig håndværkertrailer.

Ifølge en pressemeddelelse er målgruppen er bred, men de er oplagte til den grønne sektor, håndværksmestre, landmænd og gør-det-selv folket. Bag importen står Overby Export Consulting, som slår på, at med en lav anskaffelsespris er de et alternativ til at leje maskinerne. 

Mest interessant for landbruget er nok minilæsseren, som er udstyret med en rummelig skovl og løfter 200 kg i op til to meters højde. Den er målrettet mindre byggeprojekter, anlægning af haver, fodring og mugning af dyr m.m. Med dens små dimensioner vender den snildt i f.eks. en hesteboks. Blandt ekstraudstyret er en pallegaffel.

Den mindste minigraver, Sauturelle, vejer kun 385 kg, og er nem at komme rundt med på smalle gange med en sporvidde på blot 72 cm, længde på 2,5 meter og højde på 1,70 meter. Gravekapaciteten er 800 kg og gravedybden er ned til 95 cm. Den har drejelig arm, gummilarvefødder og benzinmotor på 6,5 hk.  Den fås også i en eldrevet version oplagt til indendørs arbejde.

Minidumperne fra Chargeur Plus er udstyret med en læsseskovl, og kan dermed fungere som en kombineret læsser/dumper. Den er udstyret med hydraulisk tip og den mindste rummer op til 200 liter og kan transportere op til 300 kg cement, grus, jord osv. 

"Chargeur minimaskinerne har en rigtig god ydelse til en meget fair pris. De sælges til Kinapriser, men er produceret i Frankrig. Det er en stor fordel i forbindelse med reservedele og service", siger Tommy Overby fra Overby Export Consulting.  

Chargeur Plus er en fransk virksomhed, som er grundlagt i 2005.


 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.