Solgte 22 maskiner på Agromek: Scantruck er optimister

Masser af optimisme for alle maskinmærker efter 22 gange håndslag på Agromek, melder maskinimportøren.

Salgsstaben hos Agromek gik på det nærmeste i infight med Manitou-teleskoplæsserne om at nå højest på Agromek i Herning.

Sådan lyder det i glad tone fra Scantruck, der blandt andet importerer og sælger de franske teleskoplæssere.

"Jeg véd ikke rigtigt, hvor vi skal finde pessimismen. Vi har helt konkret solgt 22 maskiner – store som små. Og en blanding af alle mærker, men med hovedvægt på landbrugsmaskiner. Samtidig har vi lange lister med hjem med navne på potentielle kunder, som gerne vil kontaktes for en nærmere maskinsnak," fortæller Scantrucks salgschef, Henrik Kirketerp-Møller, i en pressemeddelelse.

Den helt nye topmodel i Manitou-hierarkiet blandt landbrugsteleskoplæssere, MLT 960, vakte stor interesse blandt specielt gæster fra store landbrug og folk fra foderstofforretninger, som bemærkede den oplagte mulighed i effektiv læsning af lastbiler, melder Scantruck. MLT 960 løfter op til 6000 kg og har en løftehøjde på op til ni meter.

Hos Scantrucks andet store maskinmærke, Komatsu, var ikke mindst den nye gummihjulslæsser WA320-7 interessant for både landbrug som entreprenører.

"Allerede her op til årsskiftet fornemmer jeg, at der er lagt an til flere handeler," siger Henrik Kirketerp-Møller.

Blandt de lidt større læssemaskiner gav Agromek danmarkspremiere til Atlas-familiens nye overhoved, Atlas AR 105e med ikke færre end 143 hestekræfter i motorrummet og tæt på de 10 tons på badevægten.

Nu venter Scantrucks egen årlige messe, ScanMek, i slutningen af januar. Seneste ScanMek blev på to dage besøgt af 3500, og der blev solgt maskiner for godt 20 millioner kroner.

"Med den boblende optimisme, vi har mødt på Agromek, satser vi på at gentage succesen på ScanMek 2015 den 23. og 24. januar. Det er næste for meget forlangt, at vi skal overgå os selv igen. Men vi vil da gøre forsøget," siger salgschef Henrik Kirketerp-Møller.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.