Solgte fire maskiner i timen

Scantruck afholdte deres egen maskinmesse fredag og lørdag.

Med et salg på 54 maskiner og afsætning af 5.000 pølsebakker fredag og lørdag, så var der livlig trafik, lyder det fra Scantruck efter deres egen ScanMek-messe i Skive.

”Fredag var klart den store salgsdag, selv om vi ikke havde så mange gæster. 42 af de 54 maskiner blev faktisk solgt i løbet af førstedagen, hvor de besøgende, set med maskinsælger-øjne, var af super kvalitet. Lørdag kom så det store rykind, og mange maskininteresserede havde gjort besøget til en lille familieudflugt. Det er helt fint, for vi véd, at mange har det godt med at hygge sig mellem de mange maskiner, og så senere vender tilbage for at skrive på en slutseddel”, fortæller salgschef Claus Bjerregaard i en pressemeddelelse.

De 54 maskiner fordelte sig ifølge Scantruck på såvel nye som brugte maskiner fra mærker som Komatsu, Manitou, Weycor, Mustang og GMG.

De besøgende kunne bl.a. se nærmere på Scantrucks nye GMG-saxlifte og det første syn i Danmark af Manitous ni meter teleskoplæsser MLT961-145 V+L.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.