Sort trækplaster i Løgstør
En natsort og monstrøs Krampe-vogn kan opleves hos Midtfjord Agro i Løgstør sammen med Nordjyllands største udstilling af Kuhn maskiner.

Når maskinforretningen Midtfjord Agro i Løgstør på torsdag 5. december holder åbent hus vil et af trækplastrene være en sjælden kæmpe. Der udstilles en Krampe Bandit 980, som er den største båndaflæsser som Krampe bygger, og som rummer op til 55 kubikmeter.

Ifølge indehaver af Midtfjord Agro, Casper Larsen, er vognen slutsolgt til en lokal kunde og er forsynet med ekstraudstyr som hydraulisk undervogn som kan højdejusteres, elektronisk tvangsstyring, 30.5’ 710 hjul, trådløs fjernbetjening og sort lakering. Der vil ved arrangementet også være udstillet andre Krampe produkter som en 40 kubikmeter BB750 tipvogn og en SK500 entreprenørvogn.

»Samtidig med kæmpen fra Krampe, så har vi samlet Nordjyllands største Kuhn maskinudstilling med maskiner i alle kategorier til stub, jord, såning, græs, foder og høst. Vi er full line Kuhn forhandler«, siger Casper Larsen.

En af landets yngste maskinhandlere: »Vi må aldrig miste nærheden«Maskiner Onsdag 27. marts 2019 · 07:09

På dagen kan man også se produkter fra Deutz Fahr, Ålø, Dalbo, Thaler og Polaris.

Åbent hus-arrangementet holdes 5. december fra kl. 10 til 22.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.