Plov skifter dansk importør - pløjeekspert får nøglerolle

Firm Implement ApS har overtaget importen af plove fra Ovlac. Bag den danske importør står pløjespecialist.

Stenderup A/S har indtil årsskiftet haft importen af plove fra spanske Ovlac. Men producenten har valgt at sadle om og satse på en ny dansk importør med navnet Firm Implement ApS.

Den nye importør er måske ikke umiddelbart en kendt virksomhed, men det skyldes, at Firm Implement er et ret nyt selskab. Det faglige kendskab fejler dog ikke noget.

Bag Firm Implement står nemlig Jens Iversen, der også driver Ploveksperten, hvor landmænd og brugere kan få hjælp til at indstille plove af forskellige mærker.

»Vi må fra Stenderups side acceptere, at Ovlac har valgt en samarbejdspartner, som udelukkende beskæftiger sig med jordbearbejdning. Vi er selvfølgelig glade for, at Jens Iversen, som indehaver af Farm Implement, er en kompetent person indenfor pløjning og dermed kan servicere de kunder, som vi har solgt Ovlac til,« oplyser Stenderup i en pressemeddelelse.

Det fremtidige salg af reservedele overgår til Farm Implement.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.