Sparer tid under hegns-klipning
Nyt klippe- og mulch koncept klipper og fin-deler grenene med stor kapacitet i én arbejdsgang.

Med præsentation af den nye hegnssnitter RM 232 på Agritechnica i november bringer GreenTec et nyt innovativt koncept på markedet til vedligehold af hegn.

På én gang klippes hegnet, og samtidig findeles de afklippede grene.

GreenTec RM 232 har fire overlappende rotorer. Hver rotor er udstyret med seks frit svingende knive fordelt i to lag. De nederste knive ind imod hegnet klipper grenene af, og de øverste sørger for findelingen. Grene op til fire cm føres ind gennem maskinens frontskjold, hvorefter de klippes og findeles. De små grenstumper drysses stille og roligt ned fra bunden af maskinen for at lande på jorden, hvorefter forrådnelsen går i gang.

RM 232 har en arbejdsbredde på 2,3 m. og er specielt målrettet til hegn, hvor der køres med imellem et til tre års interval imellem klipningerne. Normal fremkørselshastighed er helt op til 4 km/t afhængig af tætheden i hegnet.
RM hegnssnitteren, der har en egenvægt på 250 kg, er et ”all in one” koncept, da den udfører alle funktioner i en arbejdsgang.

Hegnet klippes med et rent snit, og der efterlades kun flis fordelt i bunden af hegnet.
Nyheden kan monteres på alle større armklippere, eller som et prisgunstigt alternativ på Greentecs Redskabsramme beregnet til front – eller teleskoplæsser, HXF 3302.

Foruden hegnssnitter RM 232, viser GreenTec yderligere seks nyheder på Agritechnika, bl.a. verdens største grensav, LRS 4802, med en arbejdsbredde på 4,8 meter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.