Stærkere servicekoncept til Vervaet
Hollandske Vervaet har været aktiv i Danmark i flere år, og salget er stigende. Servicearbejdet varetages af to firmaer på henholdsvis gyllegrej og roemaskiner.

Hollandske Vervaet har været aktiv i Danmark i flere år, og der kører efterhånden en del tre- og femhjulede selvkørende gyllenedfældere og roeoptagere rundt om i landet. Der er sågar en selvkørende pendlervogn i drift.

Salgsarbejdet er opdelt alt efter produkttype. Valtec fra Kolding-egnen sørger for salg og service af gyllemaskinerne, og Vervaet selv forestår salget af roemaskinerne, mens de har en dansk servicepartner til den del. Ifølge produktekspert Steen Lerche Hansen fra Valtec fungerer delingen godt.

»Vi tager os af gyllegrejet, som har et større og bredere publikum end roemaskiner i hele Danmark. Vi har vores egen demomaskine og kører maskindemonstrationer i hele landet, ligesom vores egne servicespecialister når langt omkring«, siger han og tilføjer, at firmaet lige nu servicerer 12 Vervaet-maskiner i Danmark og Norge. På roesiden er det Vervaet selv, der sælger, mens Scan-Roeteknik fra Sorø v. Jan Poulsen er servicepartner.

Kommende Vervaet får træk på alle hjulMaskiner Mandag 4. november 2019 · 11:13

Vervaet-produkterne er således dækket ind med lokal dansk service og reservedelsforsyning.

»Det er altså mange år siden, Vervaet ikke havde service i Danmark. Først stod GØMA for servicen, og da de valgte at satse på egen fabrikation af gyllevogne, tog vi fra Valtec over og har siden investeret i både reservedele, uddannelse af serviceeksperter og en femhjulet demomaskine«, siger Steen Lerche Hansen i en pressemeddelelse.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.