Større snittervogne fra Pöttinger
Østrigerne udvider fortsat serien af Torro Combiline, senest med to versioner med en volumen fra 38,5 til 43 kubikmeter.

Selv om Pöttingers serie af snittervogne i forvejen er temmelig omfattende, bliver den østrigske producent tilsyneladende ved med at tilbyde nye muligheder. Senest har Pöttinger udvidet Torro Combiline serien med to nye, større modeller, nemlig Torro 7010 og Torro 8010.

Generelt byder nyheden på de samme kvaliteter og samme teknologi som de øvrige i Torro-familien, som senest har fået flere knive og dermed en finere snitning. Man er gået fra 39 til 45 knive og en teoretisk snittelængde fra 39 til 34 millimeter. Som på de øvrige Torro modeller er det muligt hurtigt at slå snittefunktionen fra og til uden værktøj.

Torro 7010’eren kommer i to versioner, nemlig en L version, som rummer 40 kubikmeter og en D version, som tager 38,5 kubikmeter. Tilsvarende er der også to versioner af 8010’eren, nemlig L, der rummer 43 kubikmeter og D med en volumen på 42 kubikmeter.

»Som på de øvrige modeller i serien er forskellen på L og D versionen også, at D er med oprivervalser i bagenden, og L er uden,« forklarer nordisk salgschef for Pöttinger Scandinavia, Lars Andreasen.

Alle Torro Combiline kan fås med en fire tons trækstang.

Med nyheden tilbyder Pöttinger nu over et halvt hundrede forskellige vogne, da de kan designes ud fra forskellige kundeønsker.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.