Stemas går efter relationer på dyrskuerne

Stemas har både folk og maskiner klar til årets Tour de Dyrskue.

Stemas melder nu klar til landets dyrskuer, og faktisk har man allerede tyvstartet. Ifølge virksomhedens salgsdirektør handler tilstedeværelsen på dyrskuerne ikke bare om slutsedler, men også om relationer.

»Ingen skal være i tvivl om, at vi meget gerne vil skrive slutsedler. Men vi vil altså også gerne meget andet, når vi kommer rundt på landets store dyrskuer. Her handler det ikke mindst om at bekræfte de gode relationer, vi har til kunder landet over. Dyrskuerne er unikke muligheder for at møde folk og få en snak om maskiner og grej«, siger salgsdirektør Robert Kjærgaard hos Stemas, som er klar med både folk og maskiner klar til årets Tour de Dyrskue.

»Vi tyvstartede lidt med AgroNord i Aars og udstillingerne Hest & Rytter og Kopenhagen Fur Skindudstilling i Herning. Så vi er klar til dyrskuestarten med Landbrugsmessen på Gammel Estrup på Djursland den 26. og 27 maj«, siger Robert Kjærgaard.

Firmaet tager maskiner med fra hele importprogrammet med Weidemann-læsserne og Yanmar-minigraverne som de to topprodukter. Men også komprimeringsgrej fra Ammann, dumpere fra Bergmann og generatorer fra det spanske top-mærke Himoinsa skal med.

»Sælgerne får selskab af nogle af vores serviceteknikere, så vores gæster kan få svar også på komplicerede tekniske spørgsmål«, siger Robert Kjærgaard.

Efter Gammel Estrup, sætter Stemas kursen mod Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa. Dernæst følger Roskilde Dyrskue, entreprenørmessen E&H 2018 i Herning, Det Østjyske Dyrskue i Horsens, Det Fynske Dyrskue i Odense, Hjørring Dyrskue, Landsskuet i Herning og Dyrskuet i Ribe.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.