Stemas opruster i Nordjylland efter Hjallerup-konkurs
Den danske Weidemann-importør har samtidig to nye nordjyske forhandlere på vej.

Den danske Weidemann-importør og -forhandler, Stemas A/S, opruster nu i Nordjylland, efter at firmaets mangeårige underforhandler, Hjallerup Maskinforretning, gik konkurs i marts. Stemas har etableret et demo-center klos op ad Nordjyske Motorvej ved Nørresundby, og firmaet er tillige på vej med to nye nordjyske forhandlere.

»Der gik ikke mange dage fra Hjallerups konkurs, til det begyndte at strømme ind med henvendelser fra nordjyske kunder. Vi vil naturligvis gerne være helt tilstede i Nordjylland. Derfor har vi lavet en demo-afdeling, som det er planen at bemande på en fast ugedag, og ellers vil det være muligt at lave aftale med vores salgsfolk om at se og prøve maskiner også på andre tidspunkter«, siger Stemas’ salgsdirektør Robert Kjærgaard i en pressemeddelelse.

Det er hovedsagelig et bredt udvalg af nye Weidemann-modeller, Stemas præsenterer på adressen Sundsholmen 37 i Nørresundby. De får dog også selskab af Liebherr-maskiner fra Johs. Møllers Maskiner A/S. Tillige satser Robert Kjærgaard på at vise aktuelle muligheder fra brugtsortimentet.

Robert Kjærgaard forudser i øvrigt, at to nye forhandleraftaler vil være på plads inden for kort tid.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.