Stemas rykker ind i Havdrup Maskinforretning

Stemas flytter senere på året fra Roskilde og Køge og ind i Havdrup Maskinforretnings lokaler

Stemas A/S rykker til november ind i de lokaler, som i øjeblikket huser Havdrup Maskinforretning A/S i den østsjællandske stationsby Havdrup mellem Køge og Roskilde. Dermed får Wacker Neuson-importøren samlet aktiviterne frem for de nuværende to adresser i Roskilde og Køge.

- Vi har lavet en aftale med maskinhandler Jens-Erik Hansen, som har valgt at lukke sin virksomhed, Havdrup Maskinforretning. Stemas lejer 4.800 kvadratmeter lokaler og 16.000 kvadratmeter udendørs areal med forkøbsret af Jens-Erik Hansen. Dermed løser vi vores pladsproblem på bedste måde. Lokalerne i Havdrup er skabt til salg og service af maskiner af præcis den type, som vi arbejder med, siger Stemas-chefen, salgsdirektør Robert Kjærgaard i en pressemeddelelse.

I øjeblikket har Stemas omkring 700 kvadratmeter til rådighed i afdelingen i Køge og stort set tilsvarende i Roskilde. Dermed rykker firmaet fra totalt 1.400 kvadratmeter på to adresser til 4.800 kvadratmeter på Salbjergvej i Havdrup, hvor der nu skal sættes skilte med andre maskinmærker op på facaden. 

Stemas har import og forhandling af hele sortimentet fra Wacker Neuson, som producerer både gravemaskiner, læssemaskiner, dumpere og et meget bredt program i komprimeringsudstyr. Tillige tyske Weidemann samt spanske Himoinsa-generatorer og -lystårne.

Jens-Erik Hansen har, som det fremgår af pressemeddelelsen, ikke truffet beslutningen om at lukke Havdrup Maskinforretning, fordi virksomheden går dårligt, tværtimod. Men maskinhandleren siger, at han på sigt ikke kan se en fremtid for den type forretning, som han har været i spidsen for siden 1985. Det var hans forældre, der skabte Havdrup Maskinforretning for 79 år siden, og Jens-Erik Hansen har været med i ledelsen af firmaet siden 1975.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.