Stjerne-pick-up kom godt fra start
Mercedes Sprinter trækker læsset blandt Mercedes’ erhvervsbiler, men stjernemærkets nye pick-up kom godt fra start.

Hos Mercedes-Benz Danmark varebiler har man nu lagt lommeregnerne tilbage i skuffen efter at have gjort status over salget i fjor. Ikke uventet er det varebilen Mercedes Sprinter, der trækker det tunge læs. Alt i alt var der 2.115 kunder, som i løbet af 2018 fik indregistreret deres nye Sprinter.

Foruden succesen i Sprinter-segmentet, som svarer til en markedsandel på over 20 procent, leverede Mercedes-Benz desuden 264 Vito’er til Forsvaret i 2018. Men i programmet er der også modeller, som kunne tiltale landbrugskunder, ikke mindst Mercedes’ nye pick-up, Mercedes X-klasse, som debuterede i 2018.

»Med 70 solgte Mercedes X-Klasser er der heller ingen tvivl om, at kunderne tog godt imod den første ”rigtige” pick-up fra Mercedes-Benz. Ikke mindst versionen med V6-motor har været genstand for stor interesse«, siger Louise Klink Raaschou, som er salgschef for Mercedes-Benz varebiler i Danmark.

Mercedes X-klasse programmet omfatter motorer på 163, 190 og 258 hestekræfter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.