Stjernebelønnet stubharve i ny arbejdsbredde

Dal-Bo er Agromek-aktuel med ny harvevariant målrettet 300-400 hestes traktorer.

Dal-Bo, som op til Agromek opnåede en stjerne for den 6,3 meters Dal-Bo TriMax stubharve, har valgt at udstille et eksemplar i en ny arbejdsbredde på 520 cm.

"Ja, vi har udvidet med en 520-version, og det gør vi for at få et mere komplet program og ikke mindst for at ramme segmentet af traktorer med 300 til 400 hestekræfter", siger ingeniør Poul Møller, som har udviklet nyheden.

"Det næste bliver, at vi kommer med en 410’er eller en 470’er - det ligger ikke helt fast endnu", siger Poul Møller.

Den bugserede TriMax har en arbejdsdybde ned til 30 cm, men chaufføren vælger selv dybde fra 5 til 30 cm via den fuldhydrauliske dybdejustering. Dal-Bo’s udvikling af den større TriMax imødekommer ifølge producenten et stigende behov for jordløsning, da stadigt tungere traktorer og vogntransporter er hård ved jorden.

Den store variant, Dal-Bo TriMax 630 har 23 kraftige harvetænder fordelt på tre buller med 27,5 cm tandafstand. Med en rammehøjde på 85 cm og en bulleafstand på 70 cm arbejder TriMax ifølge producenten effektivt i dybden.

Emneord agromek

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.