Stoll-læsser bliver lettere at styre
Med det nye Pro Control System kan føreren let tilpasse joystickets følsomhed efter egne ønske

Det bliver lettere at betjene frontlæsseren med det nye Pro Control System fra tyske Stoll. Det gælder både for de, der gerne vil have hurtige reaktioner i læsseren og redskabet, men også for de der hellere vil have bløde, langsomme og kontrollerede bevægelser.

Det skyldes, at man med et knaptryk kan vælge imellem indstillingerne, hård, medium eller blød.

En anden fordel med den nye Pro Control styring, der fås som ekstraudstyr til ProfiLine-læsserne, er at alle læsserens ekstrafunktioner nu er placeret i joysticket. Blandt andet til overfald, hurtigtømning, affjedring og redskabslås. Funktioner som man tidligere nogle gange måtte søge efter forskellige steder i kabinen.

Det hele muliggøres og styres af en ny elektronisk ventilblok, der har mange fordele indbygget. Dels er den lettere og mere holdbar, men samtidig også nemmere at installere på traktoren, imens den også muliggør en mere enkel slangeføring.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.