Stoneless ATV-stensamler er nomineret til pris

23-årige Søren Kristensen er nomineret til iværksætterpris. Hans Stoneless stensamler har skabt international interesse.

23-årige Søren Kristensen, der står bag Stobneless, en stensamler til montering på ATV'ere, er nu nomineret til iværksætterprisen EY Entrepreneur Of The Year 2021 i kategorien Start-up.

Virksomheden producerer og sælger ét eneste produkt, en stensamler, der kan spændes efter en ATV. Maskinen bruges inden for landbrug, hvor den anvendes til at fjerne sten fra marker. Stensamleren er allerede solgt til landmænd i både ind- og udland.

Stensamleren er inspireret af, at Søren Kristensen som barn skulle samle sten på familiens marker ved slægtsgården mellem Kjellerup og Thorning. Senest har Stoneless ApS ansat en sælger, der skal varetage det tyske marked.

"Sælgeren er udstyret med en ATV og en stensamler, som er blevet repræsenteret på flere messer i Tyskland. Sælgeren er min første medarbejder på fuld tid", fortæller Søren Kristensen i en pressemeddelelse.

"Næste år vil gå med at finde forhandlere. Jeg er klar til at sælge til alle EU-lande, og jeg har fået flere henvendelser fra USA og Canada", tilføjer han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.