Stor britisk maskinudstilling flytter fra januar til maj

Den store britiske maskinudstilling LAMMA har netop meddelt, at udstillingen udskydes fem måneder på grund af covid-19

»Vi ved, at alle har ønsket at LAMMA skulle finde sted i januar, og bookingen af stande har da også været rekordhøj, ligesom mange af de kommende gæster har udtrykt stor interesse for messen. Men det gav ikke mening at fortsætte med at forberede en messe i januar under de foreliggende omstændigheder.«
Med disse ord begrunder Elisabeth Mork-Eidem, udstillingsdirektør hos LAMMA-arrangøren AgriBriefing, at LAMMA nu er uskudt fra 12.-13. kanuar til 25.-26. maj 2021.

Lukker måske ned i seks måneder

LAMMA har de senere år udviklet sig til Storbritanniens største maskinmesse med omkring 700 udstillere og 40.000 gæster i 2019, hvor messen også skiftede fra at være en delvist udendørs messe til at rykke indenfor i National Event Centers store haller i Birmingham. Flertallet af gæsterne er indenlandske. Dermed minder LAMMA på mange måder om Agromek.
Briterne har været betydeligt hårdere ramt af covid-19 end Danmark, og det har fået politikere og myndigheder til at tale om, at det nu kan blive nødvendigt at lukke Storbritannien ned i op til seks måneder for at få bugt med smitten.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.