Stor europæisk landbrugsmesse til februar aflyses

Der bliver ingen Sima i Paris i det nye år.

For nylig var John Deere ude og annoncere, at man ikke deltager i landbrugsmesser og udstillinger frem til 1. november 2021.

Midt i den cyklus ligger store europæiske udstillinger som Sima og Eima.

Men messen i Paris er nu udsat helt til november 2022, oplyser Sima i en nyhedsmail.

Den franske landbrugsudstilling, der bl.a. er kendt for en meget stor maskinudstilling, var ellers blevet flyttet fra i år til februar 2021 pga. corona i første omgang.

”På trods af, at vi har modtaget konfirmation og deltagelse fra mange ledende og loyale udstillere sammen med deres partnere for vores flyttede udstilling i starten af 2021, så kunne Sima ikke blive holdt under ”full peace of mind” i februar 2021”, lyder begrundelsen bl.a., hvor der bl.a. henvises til sikkerheden for ikke mindst deltagere og gæster, der rejser til Sima fra lande udenfor Frankrig.

At franskmændene vælger ikke at flytte messen til efteråret i 2021 skal nok ses i sammenhæng med, at der til november 2021 også planlægges en ny udgave af Agritechnica i tyske Hannover.

Foreløbig holder italienske Eima fast i deres messe i starten af februar. Her har Agco dog meldt ud, at man i år melder afbud på grund af corona.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.